donderdag 20 december 2012
RECEPT - BLADERDEEGHAPJES MET GEITENKAAS, HONING EN WALNOTEN
Deze heerlijke bladerdeeghapjes kun je maken voor een feestje maar zijn ook heerlijk gewoon als snack! Super simpel om te maken en ontzettend lekker.
Wat heb je nodig? (6 bladerdeeghapjes)
*6 velletjes bladerdeeg
*Bakje verse geitenkaas
*Rucola
*Walnoten
*Honing
Bereiden:
1. Verwarm de over voor op 200 graden.
2. Ontdooi 6 bladerdeegvelletjes(voor 6 grote hapjes) Je kunt de velletjes ook door de helft snijden zodat je 12 kleine hapjes kunt maken.
3. Vul de velletjes met een beetje geitenkaas en schenk er een 1/2 tl honing overheen. Verkruimel de walnootjes over het smeersel en klap de hapjes dicht.
3. Prik er met een vork wat gaatjes in en zorg dat de randjes goed sluiten.
4. Leg de hapjes op een bakplaat en bak zo'n 10 minuutjes in de oven. ennn.... klaar is kees!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten