maandag 17 december 2012

RECEPT - PASTA PESTO MET TOMAATJES EN MOZZARELLA




Benodigdheden voor 4 personen:
*300 gram spaghetti
*4 tl pesto
*scheutje olijfolie
*200 gram cherry tomaatjes
*24 bolletjes mini mozzarella
*peper en zout
*100 gram rucola
'
Bereiden:
1. Kook de spaghetti beetgaar. Giet af en breng op smaak met wat zout.
2. Halveer ondertussen de cherry tomaatjes en bak deze kort in wat olijfolie.
3. Meng 4tl pesto met een scheutje olijfolie en meng dit door de spaghetti.
4. Verdeel de pasta over 4 borden en voeg tomaatjes toe aan ieder bord.
5. Verdeel vervolgens de mozzarella bolletjes over de borden(6 per persoon).
6. Breng de pasta op smaak met wat peper en zout naar wens en garneer met wat rucola.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten